2019-11-18
Proširena ponuda creva za industriju

Kao što je to slučaj sa ostalim proizvodima, tako se proširuje i ponuda creva. Želimo Vam skrenuti pažnju na sledeće nove tipove creva u našoj ponudi:

Colorflex creva za vrelu vodu i za rashladne sisteme
Colorflex forró víz és hűtőtömlők

Izrađuje se od EPDM-a zbog čega je jako univerzalan i koristi se u širokom temperaturnom opsegu. Razne boje omogućavaju lakšu identifikaciju creva kada se ugrađuje više creva jedan do drugog

dalje na proizvod
 

Kompozitna creva

Kompozit tömlők

Izrađuju se od spiralno namotane termoplastičnog platna ojačane sa spojnom i unutrašnjom spiralom. Ovakva creva su jako fleksibilna i laka što omogućuje laku manipulaciju snjima. Creva isporučujemo po narudžbi na željenu dužinu i po zahtevu sa odgovarajućim namontiranim spojnicama.

dalje na proizvod 
 

Poliuretanska pužna creva

Poliuretán csigatömlők

Ova creva su bila i do sada u našoj ponudi, ali se asortiman proširio. Dostupna su antistatična, teško zapaljiva i izvedbe za prehrambenu industriju, kao i razne kombinacije ovih tipova.

dalje na proizvod
 

Creva za gorivo

Üzemanyag tömlők

Iz široke ponude creva za gorivo prednost creva sa tekstilnom pletenom je što su otpornija na spoljne uticaje i tako imaju duži vek trajanja.

dalje na proizvod 
 
logok

Postavili bi nam pitanje?

Detaljnije informacije o crevima potražite na mejl adresi office@powerbelt.rs ili na telefonskom broju    00381 (0)24 546 710.

Potražite nas sa poverenjem!