2020-05-29
OPTIBELT AGRO POWER i DTE Grass Garden klinasto remenje u kvalitetu originala!

Spremni smo za sezonu, maksimalno smo popunili naše zalihe!

Zahvaljujući konstantnom razvoju naše stranice, sada brzo i jednostavno možete izvršiti pretragu proizvoda. Imate mogućnost pretraživanja na osnovu dimenzije, ili čak prema šiframa proizvođača. Pre nego što Vam predstavimo način pretraživanja, upoznajte se sa našim raznobojnim visokokvalitetnim remenima!

Precizno dimenzionisani remenski pogoni mogu funkcionisati samo sa kvalitetnim remenjem. Na pogonima u poljoprivredi i na baštenskim mašinama - za razliku od industrijskog remenja - izuzetno je važno odabrat adekvatan remen shodno primeni.
Za traktorske kosilice preporučujemo Garden remenje, dok od Optibeltovih proizvoda za primenu u poljoprivredi isključivo Optibelt Agro Power remenje, jer obično industrijsko remenje nije odgovarajuće za ovu primenu.

Optibelt Agro Power (Kombajn remenje)

Optibelt poseduje veliko iskustvo vezano za zahteve proizvođača mašina, kako u industriji tako i na polju poljoprivredne primene.

AGRO POWER šifre (AP1000000) ne daju informaciju o dimenzijama - jer sama dimenzija samostalno ne definiše kvalitet, čak ni izvedbu remena.

Kvalitet AGRO POWER remenja preporučeno od naše strane - identifikovane shodno šiframa i delovima proizvođača - sasvim je identičan sa originalnim delovima.

U ponudi imamo sledeće remenje za poljoprivedu:
Optibelt (Agro Power), DTE (Ripe), Sanok (Harvest Belt)

Garden (Remenje za traktorsku kosilicu)

Sama izvedba, kao i struktura Garden remenja razlikuje se od standardnih klinastog remenja. Noseći kord je obično od kevlara dok je sa spolja obloženo "tekstilnim" slojem, shodno tome dobro podnose velike i pulsirajuće uticaje. 

Za poljoprivredno i Garden remenje na našem veb sajtu su prikazane dimenzije, za tačnu identifikaciju istih.

Ukoliko ne nađete Vama potreban remen na našem vebsajtu, kontaktirajte nas na office@powerbelt.rs email adresi za odgovarajuću alternativu na osnovu proizvođačke šifre.

Asortiman naših Garden remenja:
DTE Grass, SWR, Mitsuboshi, ConCar.

Tipovi profila Garden remenja: 
3L, 4L, 5L, AA, BB, HH, DS8M

Za tačnu identifikaciju Garden i poljoprivrednog remenja najbolje rešenje je proizvođačka šifra. U ovome će Vam pomoći funkcija za pretraživanje u gornjem desnom uglu na našem vebsajtu, koja daje brze i jednostavne rezultate. Vaš jedini zadatak je samo da upišete proizvođačku šifru ili dimenziju proizvoda i odmah ćete naći traženi proizvod.

Primere možete videti na sledećim slikama.

Na osnovu proizvođačke šifre:

 

Na osnovu dimenzije: