2020-09-18
Industrijski aktuatori i podizne platforme u ponudi Power Belt doo

Industrijski aktuatori i podizne platforme proizvođača TiMOTION su ekonomična i pouzdana zamena pneumatskim i hidrauličnim cilindrima.

Bilo da je reč o industrijskoj, poljoprivrednoj, medicinskoj ili kancelarijskoj primeni u našoj ponudi možete naći odgovarajući aktuator. Našu ponudu linearnih aktuatora smo proširili sa proizvodima TiMOTION Technology Co. Ltd. Upoznajte ih: 

Lineáris aktuátorok

Industrijski aktuatori

Primenjuju se na mestima gde je potrebna kompaktna dimenzija, velika snaga i mogućnost automatizacije kretanja. Koriste se u raznim granama privrede, tako ih možemo naći u poljoprivrednim mašinama ili u bolničkim krevetima. Radni ciklus aktuatora zavisi od više faktora: opterećenje, tip aktuatora, a generalno se kreće između 15% i 25%. Osim samih aktuatora na našem sajtu možete pronaći i razna rešenja za upravljanje njima.


želim da vidim proizvode caret

 

Emelőoszlopok

Podizne platforme

TiMOTION podizne platforme se mogu naručiti sa pravougaonom telom ili sa valjkastom. Ovi proizvodi se koriste u raznim granama privrede, u industriji nameštaja ili u medicinskim uređajima. Rad platforme se može sinhronizovati sa TiMOTION upravljačkim jedinicama.


ŽELim da vidim proizvode caret

 

Naručite kod nas Vaše industrijske aktuatore ili podizne platforme jer:

  • nudimo jedan od najširih izbora,
  • obezbeđujemo razne dodatne elemente, npr. upravljačku jedinicu, kontrolere, senzore,
  • nudimo visok kvalitet,
  • pružamo podršku za odabir odgovarajućeg proizvoda,
  • od kraja 2020 ćemo sa stanja nuditi najtraženije proizvode!

 


Postavili bi nam pitanje?

Mejl: office@powerbelt.rs
Telefon: +381 24 257 960