2020-11-20
Power Belt je RIVijera za mene

Bilo da je reč o jednostavnim ili složenim tehničkim zadacima, sa svojim iskustvom od 70 godina kompanija RIV iz Italije i spremnost naših kolega je garancija za Vas da ćete dobiti odgovarajući proizvod, ukoliko su u pitanju industrijski ili crevni priključci.

Predstavljamo Vam nove proizvode sa kojima smo dopunili naš centralni magacin. Ukoliko ste zainteresovani za RIV proizvod koji nije dostupan iz naših magacina, kontaktirajte nas u vezi rokova.

 

RIV crevni priključci

Kuglaste slavine

Kuglaste slavine za transport komprimovanog vazduha, raznih tečnosti i gasova. U ponudi imamo sa više vrsta navoja, raznim zateznim polugama, pogodne su kako kod manjih, tako i kod većih radnih pritisaka.


dalje caret

Baštenske i ispusne slavine

Ispusne slavine u raznim izvedbama za primenu u industriji, poljoprivredi ili u baštama. Dostupne su od raznih materijala, za različite radne pritiske čak i za zimske uslove. 


dalje caret

Propusni ventili

Propusne ventile preporučujemo za razna industrijska rešenja. Na poseban zahtev dostupne su i posebne izvedbe (sa polugom, motorom).


dalje caret

Filter korpa i nepovratni ventil

Izuzetno pogodno za usisavanje vode i raznih tečnosti. Usisna korpa sprečava usisavanje šljunka i većih prljavština, dok nepovratni ventil dozvoljava protok tečnosti samo u jednom smeru. Po narudžbi dostupni su u raznim izvedbama.


dalje caret

Nepovratni ventil sa oprugom

Glavna uloga nepovratnog ventila sa oprugom je da obezbeđuje jednosmerni protok tečnosti u sistemu. Proizvedeno po ISO 228/1 standardu sa oprugom od nerđajućeg materijala.


Dalje caret



Postavili bi nam pitanje?

Ponudu možete zatražiti na sledećim kontaktima:
office@powerbelt.rs ili +381(0)24 257 960.

Potražite nas sa poverenjem!