2021-05-28
Ako je od čelika, razlika je velika!

Vijci i matice ovog tipa imaju specijalno dizajniranu glavu, koja omogućava da se sa lakoćom ručno zategnu i odvrnu sa potrebnim momentom. Izvedba ili oblik ovakvih elemenata zavisi od potrebe aplikacija.  

Boteco Metal Line

Vijci i matice od čelika

U našoj internet prodavnici uskoro će biti dostupni metalni vijci i matice (w118, w466, w464) renomiranog italijanskog proizvođača Boteco. Za proizvodnju se koriste vrhunski materijali, a dizajn i proizvodna tehnologija se konstantno usavršavaju. Boteco ima skoro 50 godina iskustva u proizvodnji mašinskih elemenata, što je samo po sebi dovoljna garancija za kvalitet.

Što se tiče funkcionalnosti, ovi proizvodi su identični onima koji se proizvode od platike. Pošto se proizvode od čelika, ipak su izdržljiviji i dugovečniji od serije I117-I118, a isto tako su i otpornije na atmosferske uticaje.

w118
w118


w466
w466


w464
w464


Primena

Mogu se koristiti u prehrambenoj i hemijskoj industriji ili u okolnostima gde je neophodna upotreba proizvoda ovakvih karakteristika. Čelična izvedba se najčešće koristi u hemijskoj industriji, a nerđajuća izvedba u prehrambenoj industriji ili u okolnostima gde je proizvod izložen vodi.

Prednosti


  • Lako se čiste, jer se sastoje iz jednog dela
  • Dostupni su od ugljenog i od nerđajućeg čelika
  • Dostupni su sa metričnim navojem od M4 do M10 
  • Izdržljiviji i dugovečniji su od plastičnih proizvoda 
  • Mogu se koristiti u medicinskim aparatima i opremi 

Postavili biste nam pitanje?

Dodatna pitanja nam možete postaviti na sledećim kontaktima:
office@powerbelt.rs ili na +381 (0)24 257 960

Potražite nas sa poverenjem!