2021-09-17
Linearne jedinice sklapane u Mađarskoj

Želimo Vam predstaviti naše najnovije inovacije i rešenja, koja su jedinstvena u ovom segmentu u Srbiji!

Već 3 godine se bavimo izradom i sklapanjem linearnih jedinica u našem centralnom magacinu u Budimpešti. U ovom periodu smo stekli veliko iskustvo i na osnovu tržišnih zahteva proširili naš asortiman. Zajedno sa nosiocem licence, sa Limon Autotech Co. Ltd smo izradili rešenja, koja su jedinstvena u ovom segmentu. Hajde da ih vidimo!

Hazai gyártású lineáris egységek

Pokrenite svoj biznis! 

 

 

Linearne jedinice sklapane u Power Belt-u

 


Efikasan i jednostavan konfigurator za odabir linearne jedinice čak i za višeosne sisteme

Uz pomoć konfiguratora dobijate rešenje "ključ u ruke" sa 3D modelima, tačnim rokovima isporuke i cenama.

 Standard és erősített kivitelű lineáris egység összehasonlítása

Ojačane linearne jedinice za uštedu prostora

Nosivost linearnih jedinica HTO i HTC je povećan za više od 55%, a njihova širina je samo 22% veća od standardne ITO i ITC serije.Pneumatikusan fékezhető vagy rögzíthető főkocsi

Glavna kolica sa pneumatskim kočenjem ili fiksiranjem

Sa integrisanim rešenjem za kočenje, adekvatno izabrana linearna jedinica u slučaju nestanka struje može zaštititi deo od pada, a sa fiksiranjem se obezbeđuje stabilna bazna površina za rukovanje, montažu ili obradu delova.


Standard és EBD hajtás összehasonlítása

EBD pogon za manju buku i vibraciju

Na zahtev kupaca smo razvili linearne jedinice sa zupčastim kaišem, čija buka je smanjema za oko 10 decibela i na taj način zvuk kretanja mnogo prijatniji čovekom sluhu. Sa ovim rešenjem takođe smo smanjili neželjene vibracije kaiša u sistemu. Sa EBD pogonom smo dostigli i veću tačnost, jer ponavljanje pozicije sa standardnim zupčastim kaišem je sa tačnošću od +/-0,05mm, dok sa ovim rešenjem smo postigli +/-0,02mm.


 

Izaberite još danas Vama odgovarajuću linearnu jedinicu sa našim konfiguratorom! Za technička pitanja i pomoć, kontaktirajte nas na putem nekih od ispod navedenim kontaktima.


Postavili biste nam pitanje?

Potražite nas sa poverenjem!
Čekamo Vaša pitanja na sledećim kontaktima: office@powerbelt.rs ili na +381 (0)24 257 960