2021-10-01
Proširen asortiman proizvoda za hidrauliku

Naša radionica  za hidrauliku je u konstantnom razvoju, neprekidno proširujemo asortiman, kako bismo naše partnere maksimalno uslužili. Upoznajte našeg najnovijeg dobavljača i visokokvalitetni asortiman koji nudi, kao i ostale elemente iz našeg programa hidraulike.

I.M.M hydraulics je više od 30 godina lider u proizvodnji visokokvalitetnih creva, priključaka i opreme za creva. Od elemenata za creva godišnje proizvode više od 40 miliona komada, dok u segmentu creva 20 miliona metara. Međunarodno dobro poznat i priznat proizvođač poseduje kompletnu ponudu iz segmenta hidraulike, dok svoje proizvode distribuira u više zemalja sveta, kao što su Australija, Kanada, Francuska, Nemačka, Italija, Južna Afrika, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD.

Zahvaljujući našoj uspešnoj saradnji, sada je i kod nas dostupna kompletna ponuda kompanije INTERPUMP FLUID SOLUTIONS.

Naša INTERPUMP Hypress ponuda

INTERPUMP Hypress hidraulična creva za visoki pritisak su odličan izbor u odnosu cene i kvaliteta. Značajnu količinu ovih proizvoda posedujemo na lageru, sa kratkim rokom isporuke.



Širok asortiman hidrauličnih elemenata

U našoj radionici u Budimpešti u veleprodajnim količinama su dostupni elementi koji se najviše koriste u Evropi i Americi, a najraznovrsniji asortiman adaptera i navrtke naše kolege sa višegodišnjim iskustvom montiraju na creva. Elementi su dostupni u kolenastoj i u T izvezbi, prema industrijskim standardima, a dostupni su čak i od nerđajućeg materijala. Iz naše radionice elemente možete naručiti kako posebno, tako i montirano ili pertlovano na creva.



HIDRAULIčni adapteri

Dalje

HIDRAULIčne navrtke

Dalje


HIDRAULIčne zaptivke, dodatni elementi

Dalje

Ukoliko želite saznati više o našoj hidrauličnoj radionici, crevima i elementima, kontaktirajte našeg stručnog kolegu još danas!

Postavili biste nam pitanje?

Potražite na sa poverenjem!
Više detalja o priključcima možete saznati na sledećim kontaktima:
office@powerbelt.rs ili na: +381 (0)24 257 960