2022-05-22
Rtelligent koračni motori

Nudimo Vam širok spektar koračnih motora sa kratkim rokom isporuke. Upoznajte našu ponudu i karakteristike Rtelligent step motora!

Nivo buke, vibracije i radne temperature Rtelligent koračnih motora je niži od sličnih proizvoda na tržištu, zbog čega ima duži vek trajanje i pouzdaniji je.

Rezonancija motora

Motor rezonancia

Radna temperatura

Működési hőmérséklet

Vreme

Nivo buke

Zajszint

Brzina

szín hagyományos Obični koračni motori

szín Rtelligent Rtelligent koračni motor

alkalmazás-hero

Širok spektar primene

Step motori po NEMA standardu se mogu koristiti u različitim aplikacijama, počev od najjednostavnijih upravljanja sa prekidačima sve do komplikovanih pozicioniranja troosnih sistema.

1. Upravljanje sa prekidačima

Nema potrebe za spoljnim impulsnim upravljanje, potreban je samo jednan prekidač i napajanje od 24-48VDC, zbog čega je idealan izbor za jednostavne aplikacije, koje ne zahtevaju pozicioniranje. Uz pomoć mikroprekidača se može definisati opseg brzine, a u izabranom intervalu se broj obrtaja reguliše običnim potenciometrom od 10-100kΩ.

01a
01b
01c

2. Sinhronizovano upravljanje dva motora

Drajveri R42-D i R60-D su pogodni za sihronizovano pokretanje dva zasebna motora. Za upravljanje ni u ovom slučaju nisu potrebni impulsi, već samo običan prekidač.

02

3. Jedan drajver za upravljanje 2 ili 3 ose

Drajvere R42x2, R60x2 i R60x3 preporučujemo za višeosne sisteme, gde se ose nezavisno pokreću, ali će Vam biti dovoljan i jedan drajver za ovakvu aplikaciju.

03a 03b
kom-prot-hero

3 komunikaciona protokola

1. RS485 - Modbus RTU

RS485 - Modbus RTU komunikacioni drajveri se univerzalno mogu koristiti za upravljanje step motorima sa ili bez enkodera. Rtelligent NT60 i NT86 drajveri su pouzdani izbor i za otvoreni (open-loop) ili zatvoreni (closed-loop) krug upravljanja. (Konektor: RJ45)

01a
01b

2. RS485 - Modbus TCP

EPR60 drajver preporučujemo za Nema23 i Nema24 step motore gde se koristi komunikacioni protokol RS485 - Modbus TCP. (Konektor: RJ45)

02a
02b

3. EtherCAT

Od drajvera koji se mogu koristiti sa EtherCAT protokolom ECR tip se koristiti za otvoreni krug upravljanja, dok se ECT tip koristi za zatvoreni krug upravljanja. Rtelligent proizvodi koriste upravljačke metode po CiA402 standardu (PP/CSP/CSV/PV/HM), brzina prenosa podataka je Mb/sec.

03b

Pogledajte naše proizvode!

Pogledaću 

Postavili biste nam pitanje?

Dodatne informacije o servo i step motorima možete dobiti na sledećim kontaktima:
office@powerbelt.rs ili +381(0)24 257 960

Potražite nas sa poverenjem!