DTE logo

Creva i priključci

 

Naša ponuda creva i obujmica je koncipirana na osnovu potražnje tržišta. Imamo zavidan lager creva i obujmica za različite namene.

DTE PVC tömlők ipar mezőgazdaság autóipar élelmiszeripar általános

DTE PVC creva

DTE creva se proizvode u jednoj od najsavremenijih evropskih fabrika, čime garantuju pouzdani kvalitet. Creva namenjena za nizak i srednji pritisak služe za transport veoma raznovrsnog materijala. Takođe PVC i creva od sličnih plastičnih materijala služe u industiji i poljoprivredi podjednako. 


PRIMENA : poljoprivreda, industrija, autoindustrija, nameštaj, prehrambena industrija, plastika, staklo, radne mašine, navodnjavanje

98%
OSNOVNA
INDUSTRIJSKA
DTE gumitömlők ipar mezőgazdaság autóipar élelmiszeripar általános gyógyszeripar

DTE gumena creva

DTE creva se proizvode u jednoj od najsavremenijih evropskih fabrika, čime garantuju pouzdani kvalitet. Gumena creva ispunjavaju zahteve kupaca kako u industriji, tako i u poljoprivredi. Creva namenjena za nizak i srednji pritisak služe za transport veoma raznovrsnog materijala.


PRIMENA : industrija, poljoprivreda, autoindustrija, nameštaj, prehrambena industrija, plastika, staklo, radne mašine, navodnjavanje

98%
OSNOVNA
INDUSTRIJSKA
DTE szivacsgolyók ipar mezőgazdaság gyógyszeripar

DTE sunđeraste kugle

Sunđeraste kugle su neizostavne kod čišćenja creva. Zahvaljujući svojim otvorenim ćelijama brzo i jednostavno možete održavati creva. Redovnim korišćenjem produžavate životni vek Vaših creva.


PRIMENA: radne mašine i mašine za održavanje, industrija, poljoprivreda, farmaceutska industrija, uljna industrija

98%
OSNOVNA
INDUSTRIJSKA
DTE bilincsek mezőgazdaság általános ipar autóipar élelmiszeripar általános gyógyszeripar

DTE obujmice

Obujmice ( šelne ) služe za pričvršćivanje/spajanje creva. U zavisnosti od tipa, mogu se koristiti u poljoprivredi, baštovanstvu ili osnovne potrebe. Pored standardnih pužnih 9mm i 12mm širokih obujmica, u ponudi se nalaze prvenstveno i mini ubujmice za gorivo i jake obujmice sa metričkim vijkom koji se koriste za creva sa debljim zidom i usisna creva.


PRIMENA: poljoprivreda, industrija, autoidustrija, nameštaj, prehrambena industrija, plastika, staklo, radne mašine, navodnjavanje, farmaceutska industrija, uljna industrija, guma, silosi

65%
OSNOVNA
INDUSTRIJSKA

...

Isprobajte naše proizvode!

U našem WEB-SHOP-u potražite DTE proizvode.


email

Pošaljita nam poruku!

Napišite nam pitanje na  office@powerbelt.rs email adresu i kolege će Vam u kratkom roku odgovoriti..

telefon

Želite da Vas kontaktiramo preko telefona?

Naše kolege će Vas kontaktirati u roku od 24 sata na broj koji ste upisali ispod.