DTE logo

Linearna tehnika

 

Kvalitet DTE linearnih vođica, kolica, kugličnih navojnih vretena i matice, ležajeva rukavca je identičan sa kvalitetom vodećih svetskih brendova, ali cenovno su mnogo pristupačniji i idealan izbor su za svakog. Mogu se koristiti za hobi ili profisionalnu mašinogradnju.

DTE Lineáris vezetékek és kocsik

DTE linearne vođice i kolica

Linearne vođice i kolica se pretežno koriste u radnim uslovima gde dominiraju pravolinijska kretanja, gde je bitno adekvatno linearno navođenje mašinskog dela. Cenovno su idealno rešenje za osnovnu primenu. DTE linearne vođice i kolica dimenziono su kompatibilne sa Hiwin vođicama i kolicama. U našim magacinima je dostupno više od 1700 komada DTE kolica i više od 1500m DTE vođica.


Primena

55%
OSNOVNO
INDUSTRIJKO
DTE orsóvégcsapágyak

DTE ležajevi rukavca vretena

Standardna izvedba DTE ležajeva rukavca nudi jednostavno rešenje za uležištenje krajeva kugličnih vretena kao sa slobodne strane, tako i sa motorne strane. U kućište su ugrađeni visokokvalitetni kineski C&U ležajevi, kućišta su brunirana. Krajeve vretena u svakom slučaju treba obraditi na osnovu dimenzije izabranog tipa ležaja.


Primena

75%
OSNOVNO
INDUSTRIJSKO
DTE golyósorsók és anyák

DTE kuglična navojna vretena i matice

Ove proizvode pretežno bi preporučili onim kupcima koji ne bi ih koristili u industrijsku namenu, već više za hobi odnosno osnovnu primenu. Tačnost i kretanje ovih matice je identičan sa onim proizvodima koji su namenjeni za industrijsku primenu, ali radni vek im je dosta manji. DTE kuglična vretena imaju tačnost C7, može da se izabere matica SFU za osnovnu namenu ili SFS matica koja je za veće brzine i bolje zaptivana.

 

Primena

52%
OSNOVNO
INDUSTRIJSKO
DTE körtengelyek és csapágyak

DTE linearne osovine i ležajevi

Više od 700 zadovoljnih klijenata koristi ove proizvode u Srbiji i u regionu. Nudimo ležajeve koji odgovaraju evropskim ili azijskim standardima, obično ovi ležajevi su kompatibilni sa modelima vodećih brendova. U ponudi imamo širok asortiman raznih tipova ležajeva, kao što je valjkasta izvedba, ili ležaj sa prirubnicom, kao i ležajevi sa kućištem, mogu biti i od nerđajućeg čelika, u ponudi imamo i linearne osovine sa nosačem kao i odgovarajuće otvorene ležajeve.


Primena

90%
OSNOVNO
INDUSTRIJSKO

...

Isprobajte naše proizvode!

U našem Webshop-u tražite proizvode sa DTE oznakom.


email

Pošaljite nam poruku!

Napišite nam Vaše pitanje na e-mail adresu office@powerbelt.rs i naše kolege će Vam u najkraćem roku odgovoriti.

telefon

Želite da Vas kontaktiramo preko telefona?

Naše kolege će Vas kontaktirate u roku od 24 sata na broj koji ste upisali ispod.